Välj en sida

Massage Hyllie

Varmt välkommen!

Massage med hemkörning

Är du i behov av en skön, effektiv och kvalitativ massage i Hyllie med omnejd har ni kommit helt rätt. Jag som driver företaget är certifierad medicinsk massageterapeut.

Att regelbundet gå på massage medför flertalet positiva effekter. Massage kan passa lika bra om du endast är ute efter en stunds avkoppling som om när du har värk och smärta som du vill massera bort.

Massagen jag erbjuder sker hos kunden, jag är alltså en ambulerande massör. Det innebär alltså att jag inte har en egen lokal. Mitt upptagningsområde är Malmö, bland annat Hyllie, men jag arbetar även i dess omnejd. Med min massage vänder jag mig till båda privatpersoner men även till företag i området.

Förhoppningen är att du som kund ska känna dig avslappnad, lugn och uppmjukad efter din massage. Då massagen kan anpassas efter just dina behov kommer du förhoppningsvis få de effekter just du eftersöker eller behöver.

Massage Hyllie

Massage

Regelbunden massage har en rad positiva effekter. Några effekter är avslappning och stressreduktion, ökad blodcirkulation, humörhöjning samt förbättring av immunförsvaret.

Upptagningsområde

Som ambulerande massör har jag inte en lokal utan jag åker ut till kunden för att ge massagen. Mitt upptagningsområde är framförallt Malmö med omnejd, bland annat Hyllie.

Kundens önskemål

I mitt arbete som massör är det viktigt att jag tar till mig kundens önskemål för att kunna anpassa massagen. Det gör att du som kund får ut mer av behandlingen.

Välkommen!